TIOS ’51 Dubbeltoernooi

Dinsdagavond 18 december jl. waren de clubkampioenschappen dubbel van de senioren. We hebben gespeeld met 22 deelnemers, 11 teams. Zoals ieder jaar werd op sterkte ingedeeld. We hadden een lijst opgesteld op rating. En dan de bovenste met de onderste en zo verder naar het midden. Zo ontstonden er interessante dubbels. We begonnen met een poule van 5 teams en een poule van 6 teams. Alle dubbels waren gespeeld en uit die stand kwamen de vervolgrondes. Daan en Anniek werden 6e in hun poule. Daarom mochten ze tegen Jeroen en Anna. Deze wonnen en ze en ze zouden eigenlijk tegen Roel en Anny spelen, maar die gaven aan deze niet meer te willen spelen. Daan en Anniek deelden hun 9e plaats met Roel en Anny. Het was weer een leuke avond en we hopen jullie volgend jaar gewoon weer terug te zien. 

Uiteindelijk is dit de stand geworden:

1e plaats : Jules en Rob

2e plaats : Peter en Eric

3e plaats  : Kevin en Anja

4e plaats : Marielouise en Sam

5e plaats : Leon en William

6e plaats : Bas en Brigitte

7e plaats : Sjaak en Christian

8e plaats : Maarten en Corrie

9e plaats : Daan en Anniek / Roel en Anny

11e plaats : Jeroen en Anna 

Hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Marielouise van Esch