Coronavirus – deel 1

Men kan er niet meer omheen: het COVID-19-virus, beter bekend als het Coronavirus, is ook in Nederland een feit.

Vanuit het RIVM wordt er geopperd extra aandacht te schenken aan hygiëne en lichamelijk contact en om voorlopig geen handen te schudden. Tevens adviseert het RIVM inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken.

TTV TIOS ’51 wil iedereen erop attenderen dat eenieder de verantwoordelijkheid neemt om bij minimale klachten deze serieus te nemen. Vooralsnog zijn we gewoon geopend en gaan trainingen en wedstrijden door.

Uiteraard houdt TTV TIOS ’51 de veranderingen vanuit het RIVM nauwlettend in de gaten, evenals eventuele maatregelen vanuit de NTTB en TTL.

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus